Laserterapia reprezinta o procedura de fizioterapie noninvaziva, atraumatica, aseptica, cu multe aplicatii in acest domeniu, de la terapia durerii la actiunea directa pe care o are asupra stimularii tesuturilor si a proceselor biologice. Aceasta este o alternativa viabila la acupunctura, la tratamentele medicamentoase sau a interventiilor chirurgicale; in plus, nu prezinta efecte adverse sau secundare si implica un timp de recuperare foarte scurt.

Efectele pozitive ale terapiei cu laser se datoreaza absorbtiei energiei luminoase de catre tesuturile pacientului, fapt care declanseaza modificari biologice la nivel celular care au un efect biostimulator si trofic tisular. Astfel, principalele beneficii ale acestei practici sunt: efectul analgezic, antiinflamator, entiedematos, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, relaxarea musculara, cresterea activitatii intercelulare si activarea proceselor metabolice la nivel celular, accelerarea regenerarii nervilor, a tesutului osos, intarirea sistemului imunitar, vindecarea ranilor.

Afectiunile in care laserterapia poate fi aplicata ca si procedura de fizioterapie sunt cele musculo-scheletice, reumatismale, posttraumatice (precum contuzii, fractura, rupturi musculare), starea postoperativa, afectiuni neurologice (in cazul parezelor, migrenelor sau paraliziilor), dermatologice (arsuri, dermatite, furunculoza, hematoame, eczeme), dar si in cazul insomniilor sau afectiunilor digestive sau stomatologice.

Centrul de recuperare si kinetoterapie KinetoMed Dorobantilor

Calea Dorobantilor nr. 25 Cluj-Napoca, Romania

Telefon: 0729 281 597

ORAR: Luni – Vineri: 07.30 – 18.00 Sambata – Duminica: inchis

Facebook: KinetoMed – kinetoterapie si recuperare medicala


Centrul de recuperare si kinetoterapie KinetoMed Arena

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca, Romania

Telefon: 0762 265 759

ORAR: Luni – Vineri: 07.30 – 19.30 Sambata – Duminica: inchis


Recuperare si kinetoterapie KinetoMed Home

Ne deplasam la domiciliu sau biroul clientului, in functie de orarul si programul acestuia.

Telefon: 0770 758 401

ORAR: Luni – Vineri: 07.30 – 20.00 Sambata – Duminica: doar cu programare

Facebook: KinetoMed Home – aproape, e la tine acasa

Daca ati avut o accidentare si/sau o operatie si doriti o recuperare rapida si corecta, atunci va invitam sa va programati la unul din centrele noastre de recuperare medicala.

Programeaza-ma!